INFO: +386 (0)1 434 12 18 ali sde.slovenije@siol.net

Sindikat delavcev dejavnosti energetike Slovenije

Kartica ugodnosti ZSSS

Kartico ZSSS prejmejo vsi člani ZSSS. Pravilnik kartice ugodnosti določa naslednje:

• kartica je veljavna samo z identifikacijskim dokumentom
  • kartice je neprenosljiva in jo lahko uporablja le oseba, na katero se glasi
  • imetnik lahko uporablja kartico pri uveljavljanju ugodnosti pri cenah storitev ali izdelkov, ki jih nudijo podjetja, organizacije, klubi in drugi pravni subjekti, navedeni na spletnih straneh oz. na drugih obvestilih ZSSS
  • kartica velja do konca koledarskega leta, označenega na kartici
  • izdajatelj lahko imetniku prekliče veljavnost kartice, če jo uporablja v nasprotju s splošnimi pogoji ali če ne izpolnjuje pogojev za pridobitev kartice
  • izgubo kartice mora imetnik v pisni obliki prijaviti izdajatelju. Po prejemu obvestila izdajatelj izda imetniku novo kartico

nalepka-ugodnosti

Pred potekom veljavnosti kartice ugodnosti boste prejeli nalepko, ki jo je potrebno nalepiti na posebej označeni kvadratek na hrbtni strani kartice, s čimer boste podaljšali veljavnost kartice za eno leto. V primeru nejasnosti ob uporabi kartice pokličite na telefonsko številko 01/434 12 39 ali pišite na elektronski naslov kartica.ugodnosti@sindikat-zsss.si

Kartico ugodnosti lahko uporabljate na vseh poslovnih objektih, kjer opazite naslednjo nalepko:

Seznam ponudnikov je objavljen na aktualni spletni strani v rubriki ponudniki ugodnosti in v glasilu Delavska enotnost. Več informacij dobite na sedežih območnih organizacij ZSSS.

Vse, ki še niste člani ZSSS in bi radi ceneje nakupovali, vabimo, da ročno izpolnjeno in podpisano ter s strani predsednika sindikata podjetja potrjeno izjavo pošljete na naslov:

SDE Slovenije
Dalmatinova 4/III